فواید آغوز و اهمیت آن در سلامت نوزاد

فواید آغوز و اهمیت آن در سلامت نوزاد ، شیر مادر سرشار از مواد مغذی برای تقویت نوزاد است اما برخی مادران شیر اولیه که همان آغوز است را به نوزادشان نمی دهند .  آغوز شیر مادر در سلامت نوزاد اهمیت زیادی دارد که در ادامه مطلب توضیحات بیشتری را آورده ایم .

فواید آغوز

محمد زاده استاد یار دانشکده علوم تغذیه گفت: شیر خوار تا پایان ۶ ماهگی از هر غذای کمکی بی نیاز است و فقط باید از شیرمادر تغذیه کند زیرا این ماده غذایی حاوی آب و املاح مورد نیاز برای رفع نیازهای غذایی نوزاد است.
محمد زاده تغذیه نوزاد از آغوز را مهم دانست و اظهار داشت: آغوز علاوه بر اینکه به‌عنوان اولین واکسیناسیون نوزاد عمل می کند، از بدن او در برابر بسیاری از عفونت ها محافظت می کند.

Colostrum

این استاد یار دانشکده علوم تغذیه تاکید کرد: آغوز حاوی مقدار زیادی ویتامین A  محلول در چربی، کاروتینوئید، ویتامین E ،پادتن ها،سلول های محافظ و ماده ضد میکروبی به نام ایمونوگلوبولین است.
وی آغوز را اولین واکسن نوزاد بر ضد بیماری های عفونی دانست و تصریح کرد: خوردن آغوز سبب دفع  مکونیوم (ماده سیاه رنگ موجود در روده های نوزاد در هنگام تولد ) و رشد میکروب های مفید روده می شود.
وی افزود: هر زمان که نوزاد از شیر مادر تغذیه می کند مقدار پرولاکتین خون (هورمونی برای افزایش میزان شیر)  افزایش یافته  و شیر بیشتری تولید می شود. هرچه کودک بزرگتر شود رنگ شیر متناسب با نیاز های رشد او تغییر می کند.

نظر یا دیدگاه خود را ارسال کنید !

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *